Το Pitsy Ricky είναι εμπνευσμένο από τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Η Pitsy, ένα παιχνιδιάρικο κοριτσάκι, και ο Ricky-λιβελούλα είναι οι καλύτεροι φίλοι και αγαπούν τις περιπέτειες. Σας προσκαλούν σε έναν μαγικό κόσμο με ξωτικά, νεράιδες, πολύχρωμα δέντρα, γιγάντια λουλούδια και σπιτάκια που χορεύουν.

Το PitsyRicky ιδρύθηκε από την αρχιτέκτονα Αγγελική Ζαχαριά, σχεδιάστρια και δημιουργό, η οποία εμπνεύστηκε από τη γέννηση της πρώτης της κόρης και ένιωσε την ανάγκη να την περιβάλλει με πρωτότυπα και φιλικά προς το περιβάλλον έργα. Με τα χρόνια προστέθηκαν πολλά προϊόντα για να συμπληρώσουν τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

  • Το εργαστήριο

    Όλα τα έργα κατασκευάζονται σε μικρή κλίμακα στο εργαστήριό μας, λίγο έξω από την Αθήνα. Χρησιμοποιούνται μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, που είναι ασφαλή για τα παιδιά και το περιβάλλον.

  • Υλικά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι

    Tα φωσφοριζέ αστέρια και τα παιχνίδια είναι αυτά που όλοι θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία! Δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό και διεγείρουν την περιέργεια και τη φαντασία των παιδιών.

  • Προσωποποίηση

    Κάθε έργο μπορεί να προσωποποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό δώρο για το βαφτιστήρι, το αδερφάκι, το εγγονάκι, το φιλαράκι ή για το παιδί σας.

Συχνές ερωτήσεις

Η παραγγελία προορίζεται για δώρο, μπορώ να την στείλω απευθείας στον παραλήπτη;

Ναι, δεν έχετε παρά να γράψετε "Δώρο" στα σχόλια και θα φροντίσουμε να συσκευαστεί ως δώρο και να συμπεριλάβουμε αν θέλετε μια καρτούλα με το μήνυμά σας. Σε αυτή την περίπτωση η απόδειξη θα σας σταλεί με mail.

Τα φωσφοριζέ στοιχεία στους ξύλινους παιδικούς πίνακες φωσφορίζουν όλο το βράδυ;

Όχι, δε φωσφορίζουν όλο το βράδυ. Όσο μεγαλύτερη ήταν η έκθεση στο φως και όσο πιο σκοτεινό είναι το δωμάτιο, τόσο ισχυρότερο είναι το λαμπερό αποτέλεσμα!

Άλλαξα γνώμη, μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Ναι, αν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας και θέλετε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα ή να πάρετε πίσω τα χρήματά σας παρακαλώ ενημερώστε μας. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Τα είδη πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία εστάλησαν αρχικά, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Δε γίνονται αλλαγές σε προσωποποιημένα είδη και σε ειδικές παραγγελίες

Πως καθαρίζω τους παιδικούς πίνακες και τα παζλ?

Μπορούν να καθαριστούν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, στεγνό πανί. Αποφύγετε των τοποθέτηση των κάδρων πάνω από καλοριφέρ και την έκθεσή τους σε άμεσο ηλιακό φως.

Τα προιόντα είναι διαθέσιμα για χονδρική;

Ναι, κάποια από τα προιόντα είναι διάθέσιμα για χονδρική πώληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες.

  • ★ ★ ★ ★ ★

    "Γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ προσεγμένη συσκευασία. Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω δώρο για την δασκάλα μας από το Pitsy Ricky και θα το ξανά έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη!!!"

    Jam Jar

  • ★ ★ ★ ★ ★

    "Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το χρόνο παράδοσης και την άμεση εξυπηρέτηση!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Ήταν έτσι ακριβώς όπως το περίμενα!! Η έκπληξη πέτυχε!!"

    Jam Jar

  • ★ ★ ★ ★ ★

    "Τα σημειωματάρια είναι πανέμορφα! Προσεγμένα το καθένα στο κουτί του με προσωποποιημένο μήνυμα και η αποστολή εξαιρετικά γρήγορη! Ευχαριστούμε!"

    Jam Jar

1 από 3